Lähde: Lionel Messi on ostanut hulppean asunnon Miamista – onko David Beckham jo langan päässä?

© Kuva: Getty Images

Barcelonan kapteenin Lionel Messin tulevaisuus on ollut tapetilla jo usean kuukauden ajan.

Argentiinalaistähti on viettänyt koko ammattilaisuransa Barcelonassa, mutta viime kesänä hän sai tarpeekseen ja ilmoitti, että haluaa lähteä muualle. Messi, 33, yritti vedota sopimusehtoon, jonka mukaan hän saa yksipuolisesti purkaa diilinsä, kunhan ilmoittaa siitä Barcelonalle takarajaan mennessä. Barcelona torppasi kuitenkin ykköstähtensä aikeet sanomalla, että kyseinen takaraja oli jo umpeutunut, kun Messi esitti lähtövaatimuksensa.

Sekaannus johtui siitä, että sopimukseen kirjattu takaraja oli 10. kesäkuuta, johon mennessä Espanjan jalkapallokausi olisi normaalisti jo päättynyt. Koronaviruspandemian takia kausi jatkui kuitenkin pitkälle kesään.

Messi jäi vasten tahtoaan Barcelonaan välttääkseen oikeustaistelun rakastamaansa seuraa vastaan, mutta teki julkisesti selväksi, että oli todella tyytymätön kohteluunsa.

Argentiinalaistaiturin tilanne on yhä täysin auki, sillä hänen sopimuksensa Barcelonan kanssa päättyy ensi kesänä. Jos uutta diiliä ei synny, hän voi tuolloin lähteä katalonialaisseurasta ilman, että Barcelona saa hänestä penniäkään. Soppaa on sekoittamassa myös Barcelonan puheenjohtajavaalit, jotka järjestetään tammikuun lopussa..

Messin uudeksi seuraksi on povattu Manchester Cityä ja Paris Saint-Germainia, jos hän todella jättää Barcelonan.

Espanjalainen radiokanava Cadena SER kertoo kuitenkin, että Messillä on jo selvät sävelet tulevaisuutensa suhteen. Cadena SER uutisoi, että Messi aikoo tehdä Barcelonan kanssa vuoteen 2023 asti ulottuvan jatkosopimuksen ja muuttaa sen jälkeen Yhdysvaltoihin, josta hän on jo ostanut hulppean asunnon.

Kanavan mukaan Messi osti 1,5 vuotta sitten Floridasta asunnon noin kahdeksalla miljoonalla eurolla. Lukaali sijaitsee Miamin Porsche Design Towerissa, joka on 60-kerroksinenja lähes 200-metrinen pilvenpiirtäjä. Messin luksushuoneistosta on näkymät suoraan merelle ja asunnossa on oma hissi autolle.

Mielenkiintoisena yksityiskohtana asunnossa on se, että se sijaitsee vain 25 minuutin ajomatkan päässä David Beckhamin omistaman Inter Miamin stadionista. Beckham ei ole peitellyt sitä, että hän haluaa tuoda maailmanluokan tähtiä Miamiin pelaamaan, ja hiljattain Messi paljasti, että häntä kiehtoo Yhdysvalloissa pelaaminen.

– Olen aina unelmoinut Yhdysvalloissa pelaamisesta. En tiedä, tapahtuuko se. Keskityn vain seuraavaan puoleen vuoteen, kommentoi Messi La Sextan haastattelussa.

– Teen sen, mikä on parhaaksi minulle ja seuralle (Barcelonalle). Urani jälkeen haluaisin palata asumaan Barcelonaan ja työskentelemään seuraan jossain roolissa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.