Lehti: PSG:hen palkattu Mauricio Pochettino haluaa maalitykin Valioliigasta

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin uusi päävalmentaja Mauricio Pochettino haluaa hankkia Manchester Cityn Sergio Agüeron ensi kaudeksi joukkueeseensa, kertoo The Mirror.

Argentiinalaiskärki Agüeron, 32, ja Cityn sopimus päättyy ensi kesänä, joten hän on tammikuun alusta lähtien saanut vapaasti neuvotella ulkomaisten seurojen kanssa esisopimuksesta.

Agüeron on Cityn seurahistorian paras maalintekijä 256 osumallaan, mutta hän on tällä kaudella pelannut loukkaantumisten takia vain yhdeksässä ottelussa.

Jos Agüero ei solmi Cityn kanssa uutta diiliä, hän vaihtaa kesällä maisemaa ilman siirtokorvausta. Puhtaasti urheilullisessa mielessä hänelle löytyisi varmasti lukematon määrä ottajia, mutta PSG kuuluu niihin harvoihin seuroihin, joilla olisi varaa ottaa kontolleen Agüeron 265 000 euron viikkopalkka.

Pelaaja-agentti Bruno Satin, joka oli aikanaan järjestämässä Agüeron siirtoa Cityyn, sanoi Late Football Clubin haastattelussa, että Pochettino lukeutuu maanmiehensä suuriin ihailijoihin.

– On olemassa tietty pelaaja, josta hän pitää paljon ja jonka hän haluaisi PSG:hen ja joka on vapaana ensi heinäkuussa. Se on Sergio Agüero, argentiinalaispelaaja, jonka Pochettino tuntee todella hyvin.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.