© Kuva: Getty Images

Leicester – Chelsea: Isännät iskussa

Valioliiga
Leicester – Chelsea
Tiistai 19.01. klo 22:15

Leicester on pelannut mallikkaan kauden ja on tällä hetkellä ainoastaan kaksi pistettä sarjan kärkeä perässä. Chelsean kone on hieman köhinyt ja Frank Lampard on kerännyt jo kritiikkiä – kauden alla siirtomarkkinoilla kulutetuille punnille olisi syytä saada enemmän vastinetta. Keskinäinen kärkikamppailu on luonnollisesti molemmille joukkueille huipputärkeä.

Leicester otti Southamptonia vastaan kolmannen voiton putkeen ja Brendan Rodgersin suojatit eivät ole hävinneet jalkapallo-ottelua yli kuukauteen. Jamie Vardy kolhi itseään ottelun lopussa ja miehen poissaolo olisi isännille kova isku – joskin Rodgers vaikutti optimistiselta Vardyn pelikunnon suhteen. Muutoin Leicesterin loukkaantumistilanne näyttää mainiolta ja ketut pääsevät otteluun käytännössä parhaalla kokoonpanolla.

Chelsea voitti paikallisottelun Fulhamia vastaan mitenkään erikseen vakuuttamatta – toisen jakson vajaalla pelannutta putoajakandidaattia vastaan olisi pitänyt pystyä parempaankin. Voitto ehkä kuitenkin hellitti hieman paineita ja antoi keskittymisrauhaa tiistain elintärkeään otteluun – itseluottamusta vieraat ainakin tarvitsisivat. Tärkeä N’Golo Kante puuttuu vierailta, mutta muuten tilanne loukkaantumisten suhteen on hyvä.

Lyö vetoa ottelusta:

Vetomarkkinat tuntuvat menevän tähän otteluun perusluokka edellä, sillä Chelsea on kertoimissa suosikkina. Tämän hetken iskukyky puoltaa kuitenkin isäntiä, eikä Leicesteriä ole helppo pitää altavastaajana. Vedoissa Leicesterin menestys kelpaa hyvin salkkuun – otetaan kuitenkin tasapelivarmistus mukaan: Tasapeli ei vetoa: Leicester kertoimella 2,13.

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.