Bayer Leverkusenin maalivahti Lukas Hradecky oli tiistaina pudottamassa Saksan Cupista entistä seuraansa Eintracht Frankfurtia, kun Leverkusen oli parempi maalein 4-1. Eintracht teki pelin ensimmäisen maalin, ja Werkself oli aluksi vaikeuksissa. Hradecky ei joukkueensa esitystä turhia ylistänytkään, vaan oli vain erittäin tyytyväinen paikkaan neljännesvälierissä.

– Olimme aluksi vähän epävarmoja ja jouduimme melkein 0-2-tappiolle. Sen jälkeen pääsimme peliin paremmin mukaan ja teimme maalimme. Ehkä voittolukemat ovat lopulta vähän korkeat, mutta pääasia, että olemme jatkossa, Hradecky kommentoi.

Bayer 04 Leverkusen

@bayer04_en
🗣️ Lukas Hradecky: "We were a little shaky at the start and almost went down 2-0. After that we came into the game better and scored our goals. Maybe the scoreline is a bit high in the end, but the main thing is that we are through!"

#B04SGE | 4-1 | #DFBPokal

Leverkusen kohtaa seuraavalla kierroksella vieraskentällä Rot-Weiss Essenin, joka on ainoa kilpailussa yhä mukana oleva neljännen sarjatason joukkue. Ottelu pelataan 2. tai 3. helmikuuta.

– Ehkä meillä oli vähän arpaonnea, mutta meidän pitää silti olla varovaisia, Hradecky lisäsi Skyn haastattelussa uutistoimisto dpa:n mukaan.