Manchester Cityn kapteenilla ottajia Brasiliassa ja ympäri Eurooppaa – ”Olemme saaneet useita tarjouksia”

© Kuva: Getty Images

Manchester Cityn keskikenttäpelaajalla ja kapteenilla Fernandinholla olisi ottajia kotimaassaan Brasiliassa ja ympäri Eurooppaa, sanoo hänen agenttinsa Giovanni Branchini.

Fernandinho, 35, on pelannut Cityssä vajaan kahdeksan vuoden aikana yli 300 ottelua ja voittanut kymmenen pokaalia, mutta hänen sopimuksensa Manchesterissa päättyy ensi kesänä.

Branchinin mukaan brasilialaiskonkari päättänee lähiaikoina, mitä hän tekee tämän kauden jälkeen. Yksi mahdollisuus on paluu kotimaahan, jossa Fernandinhoa odottaisi hänen ensimmäinen seuransa Athletico Paranaense.

– Olemme saaneet useita tarjouksia Fernandinholle, hyviä projekteja brasilialaisissa ja eurooppalaisissa seuroissa. Hän on ilmiömäinen pelaaja ja ihminen, kommentoi Branchini Globo Esportelle.

– En usko, että hänen päätöksessään menee enää kauan. Kaikki tietävät, että Fernandinho pitää paljon Athleticosta ja sen seurajohdosta.

– Keskusteluja on aina käyty, mutta en voi mennä asioiden edelle ja puhua esimerkiksi summista. Sitä ei ole vielä tapahtunut.

– Minun on vaikea kuvitella Fernandinhon palaavan Brasiliaan siten, ettei hän mene Athleticoon. Mutta meidän on odotettava. Se on vaikea päätös, joka hänen on tehtävä perheensä kanssa.

Kuluvalla kaudella Fernandinho on pelannut Manchester Cityssä 15 ottelua ja tehnyt yhden maalin.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.