Marca: David Alaba siirtyy Real Madridiin – siirto virallistetaan pian

© Kuva: Getty Images

Espanjalaislehti Marca kertoo sivuillaan, että itävaltalaispuolustaja David Alaba on tehnyt valintansa tulevasta seurastaan. Marcan mukaan 28-vuotias toppari siirtyy kesällä nelivuotisella sopimuksella Real Madridiin.

Esisopimuksesta päästiin sopuun jo tammikuun alussa, ja lopullisenkin sopimuksen virallistumisen uskotaan tapahtuvan lähiviikkojen aikana. Alabasta ei tarvitse maksaa siirtokorvausta, sillä hänen sopimuksensa Bayern Münchenin kanssa päättyy tähän kauteen.

Alaba on pelannut Bayern Münchenin organisaatiossa peräti 12 vuoden ajan. Hän on voittanut tänä aikana yhdeksän kertaa Bundesliigan ja kahdesti Mestarien liigan. Viime kauden päätteeksi Alaba valittiin myös Mestarien liigan tähdistöjoukkueeseen.

Siirtoasiantuntija Fabrizio Romanon mukaan Alaba käy lähiaikoina Real Madridin lääkärintarkastuksessa. Marca puolestaan arvelee tämän olevan jo nyt takanapäin.

Marcan mukaan Alaba tulee saamaan Real Madridissa vajaan 11 miljoonan euron vuosipalkkaa. Alabaa ovat havitelleet espanjalaisseuran lisäksi tiettävästi myös Liverpool, PSG, Manchester City ja Chelsea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fabrizio Romano (@fabriziorom)


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.