Suomen A-maajoukkueessa syksyllä debytoinut Marcus Forss on Brentfordin avauskokoonpanossa, kun Mehiläiset kohtaa kello 16.30 alkavassa FA Cupin ottelussa Valioliigan kolmantena olevan Leicesterin. 21-vuotiaalle suomalaishyökkääjälle avautui paikka avauskokoonpanossa Brentfordin ykköskärki Ivan Toneyn pelikiellon myötä.

Ottelu on FA Cupin 4. varsinaista kierrosta, jolla on ollut mukana vielä 32 joukkuetta.

Neljän ottelun voittoputkessa liitävä Leicester on ottelussa vahvalla avauskokoonpanolla, joskin ykköshyökkääjä Jamie Vardy joutui tyräleikkauksen vuoksi viikoiksi sivuun.

Marcus Forssille kyseessä on jo kuudes peli tällä kaudella valioliigajoukkueita vastaan, sillä välierään saakka edennyt Brentford kohtasi Liigacupissa peräti viisi pääsarjaseuraa. Näistä viidestä pelistä Forss oli Brentfordin avauskokoonpanossa neljästi. West Bromwichia ja Fulhamia vastaan hän onnistui myös maalinteossa.

Ottelua Brentford-Leicester voi seurata Viaplayn ja Viasatin kanavilta.