Oma koira puraisi – Juventus taipui Serie A:n huippuottelussa taloushuolista kärsivälle Interille

© Kuva: Getty Images

Juventus kärsi sunnuntaina Serie A -kauden toisen tappionsa, kun Internazionale oli parempi maalein 2-0. Voitto teki Interille epäilemättä hyvää, sillä julkisuuteen levisi sunnuntaina tietoja, joiden mukaan seura ei ollut kyennyt maksamaan pelaajilleen viime kauden menestysbonuksia eikä Real Madridille vaadittua osuutta Achraf Hakimin siirtosummasta. Pahimmillaan Interiä uhkaa jopa pistemenetys.

Ottelun avausmaalin teki 12. minuutilla chileläispelaaja Arturo Vidal, jolle maali oli ensimmäinen Interin paidassa. Se sattuikin sopivasti, sillä Vidal pelasi vuosina 2011-2015 Juventuksessa, ja ennen peliä hänet kuvattiin suutelemassa Juventuksen logoa Giorgio Chiellinin pelipaidassa.

Kun toista jaksoa oli pelattu seitsemän minuuttia, iski Inter toistamiseen. Nyt maalin teki avausosuman syöttänyt Nicolo Barella. Maalipaikkoja molemmat loivat tämän jälkeenkin, mutta sekä Samir Handanovic (Inter) että Wojciech Szczesny pelasivat hyvät ottelut. Handanovic torjui hienosti alakulmasta Federico Chiesan yrityksen Juventuksen loppukirin kiivaimpina hetkinä.

Juventus on voittanut yhdeksän perättäistä Italian-mestaruutta, mutta nyt, kauden puolivälin lähestyessä se on sarjassa vasta viidentenä, seitsemän pistettä sekä AC Milania että Interiä perässä. Väliin mahtuvat myös Napoli ja AS Roma.

Eurooppa-liigan finaalissa vedetään tunteella! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️