”Paikallaan oleminen on kammottavaa” – Zlatan Ibrahimovic avautui koronaviruksesta

© Kuva: Getty Images

Koronaviruspandemia on jyllännyt Euroopassa pian vuoden ajan.

Pandemia on aiheuttanut jalkapalloseuroille- ja sarjoille merkittäviä taloudellisia ongelmia. Otteluita on pelattu tyhjille katsomoille viime kesästä lähtien.

AC Milanissa hurjaa jälkeä tällä kaudella tehnyt Zlatan Ibrahimovic sairasti koronaviruksen syyskuussa. 39-vuotias ruotsalaislegenda kertoi Corriere dello Sportin haastattelussa, millaista viruksen sairastaminen todellisuudessa oli.

– Totta kai olin huolestunut. Kun sain kuulla tartunnasta, niin aluksi olin rauhallinen ja halusin tietää, mikä tämä koronavirus onkaan. Se on iskenyt pahasti koko maailmaa ja luonut valtavan tragedian ja sitten sain sen.

– Odotin kotona, mitä tapahtuisi seuraavaksi. Päätäni särki hieman ja menetin makuaistini. Olin jatkuvasti kotona suuttuneena, enkä voinut mennä ulos tai harjoitella kunnolla. Paikallaan oleminen on kammottavaa, Ibrahimovic myönsi.

AC Milan johtaa Serie A:ta kolmen pisteen erolla Internazionaleen. Koronaviruksen lisäksi lihasvammasta tällä kaudella kärsinyt Ibrahimovic on tehnyt seitsemässä sarjaottelussa komeat kymmenen maalia.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.