Kirjoitimme aiemmin siitä, kuinka Juventuksen Cristiano Ronaldosta tuli maailman ensimmäinen ihminen, joka ylitti sosiaalisen median palvelu Instagramissa 250 miljoonan seuraajan rajapyykin.

Portugalilaispelaajalla on reilusti enemmän Instagram-seuraajia kuin esimerkiksi Brasiliassa on asukkaita. Brasilian väkiluku on tällä hetkellä valtion mittaustulosten mukaan päälle 212 miljoonaa ihmistä.

LUE MYÖS:
Onko Cristiano Ronaldo maailman suurin supertähti? Nämä ällistyttävät faktat saattavat osoittaa väitteen todeksi

Nyt jalkapallolehti Goal on laskenut yhteen futistähtien sosiaalisen median seuraajamäärät Instagramista, Twitteristä ja Facebookista kaikista aktiivipelaajista.

Kärkikymmeniköstä kolme ensimmäistä nimeä erottuvat selvästi muista, sillä neljäntenä tulevalla Evertonin James Rodríguezilla ei ole kolmilukuista seuraajamäärää, kun kolmantena tulevalla Neymarilla on peräti yli 250 miljoonaa seuraajaa.

Ylivoimainen ykkönen on toki Ronaldo. Toisena tulee Lionel Messi, mutta hänen lukemistaan uskomattomat tekee se fakta, ettei hänellä ole ollenkaan Twitter-tiliä. Tasoituksesta huolimatta argentiinalaisen lukemat ovat myös vaikuttavat.

Maailman seuratuimmat pelaajat sosiaalisessa mediassa

1. Cristiano Ronaldo, 465 miljoonaa seuraajaa
2. Lionel Messi, 265 milj.
3. Neymar, 254 milj.
4. James Rodríguez, 96 milj.
5. Gareth Bale, 88 milj.
6. Sergio Ramos, 83 milj.
7. Zlatan Ibrahimović, 79 milj.
8. Mesut Özil, 78 milj.
9. Marcelo, 77 milj.
10. Luis Suárez, 73 milj.

Jos et näe alla olevaa Goalin Twitter-päivitystä, voit katsoa sen TÄSTÄ LINKISTÄ.

GOAL

@goal
The footballers with the most social media followers 📱