Real Madrid lainasi 60 miljoonan euron hyökkääjähankintansa Bundesliigaan: ”Tarvitsen aikaa”

© Kuva: Getty Images

Eintracht Frankfurt vahvisti torstaina lainanneensa Luka Jovicin loppukaudeksi Real Madridista.

Lainasiirrossa ei ole mukana osto-optiota. 23-vuotiaan Jovicin on siten määrä palata Real Madridiin tämän kauden jälkeen.

Real Madrid hankki Jovicin Eintrachtista 60 miljoonalla eurolla puolitoista vuotta sitten, mutta Jovic ei saanut Real Madridissa juurikaan vastuuta ja lähti peliajan perässä lainalle entiseen seuraansa.

– Olen enemmän kuin onnellinen palatessani Eintrachtiin. Tämä seura on antanut minulle valtavasti. On kunnia pukea Eintrachtin pelipaita päälleni seuraavina kuukausina. Eintracht on ollut sydämessäni siitä lähtien, kun poistuin täältä. Mielestäni tämä oli oikea päätös urani kannalta, serbialaiskärki kertoi.

– Olen ilman muuta kehittynyt pelaajana. On huomioitava se, etten ole pelannut juurikaan puoleentoista vuoteen. Tarvitsen aikaa päästäkseni takaisin pelirytmiin. Real Madridissa harjoittelin maailman parhaiden pelaajien kanssa ja olen edelleen optimistinen sen suhteen, että kaikki sujuu hyvin Real Madridissa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.