Saksan parturi-kampaajat suuttuivat Bundesliiga-tähdille – kannustavatko huolitellut jalkapalloilijat rikkomaan koronasääntöjä?

© Kuva: Getty Images

Saksan parturi-kampaajien yhdistys tivaa Saksan jalkapalloliitto DFB:ltä selitystä sille, miten maan jalkapalloilijat voivat kirmata kentällä viimeisen päälle trimmattuina, kun meneillään on maanlaajuinen koronasulku.

Parturi-kampaamot ympäri Saksan joutuivat joulukuun puolivälissä laittamaan ovensa kiinni, jottei koronavirus pääsisi leviämään niiden kautta. Yhdistys toivoo, että DFB osoittaisi solidaarisuutta ja näyttäisi esimerkkiä taistelussa pimeää työtä vastaan

– Olemme Bundesliigan viimeisimmillä kierroksilla suureksi ihmetykseksemme huomanneet, että valtaosa pelaajista on astellut kentälle uusien hiustyylien kanssa, kirjoitti parturi-kampaajien yhdistys avoimessa kirjeessään DFB:lle.

Yhdistyksen mukaan Bundesliiga-pelaajien hiustyyleistä näkee, että ne on leikattu ammattilaisten toimesta ammattilaisvälineillä.

– Tuoreeltaan parturoidut jalkapallotähdet asettavat kokonaisen toimialan paineen alaiseksi.

– Tyytymättömyys huippuunsa tyyliteltyjä ammattilaisjalkapalloijoita kohtaan kasvaa. Se johtaa siihen, että asiakkaat soittavat ja kyselevät sivutöiden perään, ja siihen, että koronasääntöjä rikotaan esimerkiksi kotikäynneillä.

Yhdistys huomautti kirjeessään, että Bundesliiga on todella etuoikeutetussa asemassa, kun se voi jatkaa toimintaansa pandemian keskellä – toisin kuin esimerkiksi parturi-kampaajat.

Viime kesäkuussa Borussia Dortmundin Jadon Sancho ja Manuel Akanji saivat sakot koronamääräysten rikkomisesta, kun pelaajista julkaistiin kuvat parturoitavana ilman kasvomaskeja.

Lähde: ESPN


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.