Seurapomo vahvisti: Real Madrid -floppi palaamassa lainapestillä vanhaan seuraansa

© Kuva: Getty Images

Kun Real Madrid hankki serbialaishyökkääjä Luka Jovicin Eintracht Frankfurtista kesällä 2019 hulppealla 63 miljoonan euron siirtosummalla, odotti se mieheltä varmasti paljon enemmän kuin on saanut. 23-vuotias Jovic on pelannut Real Madridissa toistaiseksi 32 ottelua, joissa hän on tehnyt vaatimattomat kaksi maalia ja syöttänyt toiset kaksi.

Tällä kaudella Jovicilla on ollut viime kauttakin vaikeampaa – osin myös koronatartunnasta ja lihasvammoista johtuen. Hän on pelannut vain neljä La Liga -ottelua ja yhden Mestarien liiga -ottelun, eikä ole saanut näissä peleissä lainkaan tehomerkintöjä.

Niinpä Real Madrid on etsinyt Jovicille lainaseuraa, ja näyttää sellaisen myös löytäneen. Kyseessä on tuttu osoite, Jovicin vanha seura Eintracht Frankfurt. Bundesliigassa yhdeksäntenä olevan Eintrachtin urheilujohtaja Fredi Bobic vahvisti tiistai-iltana Saksan Sky Sportsille, että Jovic siirtyy Hesseniin, ellei loppusuoralla ilmene mitään yllättävää.

– Luka Jovic on siirtymässä meille kesään asti ulottuvalle lainalle, Bobic paljasti.

– Meidän pitää vielä selvittää muutamia asioita, esimerkiksi lääkärintarkastus. Jos kaikki sujuu hyvin, hän palaa pian takaisin meille.

Lainasopimukseen ei tiettävästi sisälly osto-optiota. Jovicia kohtaan on aiemmin osoittanut kiinnostusta myös muun muassa AC Milan, mutta hän päätti palata mieluiten seuraan, jossa kaikki vielä sujui. Jovicin todellinen läpimurtokausi oli kausi 2018-2019, jolloin hän teki Eintrachtille 17 bundesliigamaalia, sekä kymmenen maalia 14 Eurooppa-liigan ottelussa.

Serbian maajoukkueessa Jovic on onnistunut maalinteossa viisi kertaa 11 ottelussa. Jovicin sopimus Real Madridin kanssa ulottuu aina vuoteen 2025.

Lähde: Football-Italia


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.