The Athletic listasi kymmenen edullista siirtokohdetta Valioliigan seuroille – Ilveksen ja Pikkuhuuhkajien superlupaus pääsi kovaan joukkoon!

© Kuva: Juha Tamminen

Jalkapallon tammikuun siirtoikkuna on auki, mutta koronaviruspandemia on ravistellut seurojen taloutta uuteen uskoon. Kalliiden hankintojen arvellaan siksi olevan vähissä.

The Athletic -sivusto listasi kymmenen pelaajaa, jotka voisivat siirtyä tammikuussa halvalla Englannin Valioliigaan ja osoittautua lopulta huippuhankinnoiksi hintaansa nähden.

Listalla on muun muassa Puolan maajoukkuehyökkääjä Arkadiusz Milik, josta Napoli pyytää tietojen mukaan 15 miljoonaa euroa. Milikin perässä ovat tiettävästi Atlético Madrid, Marseille ja Valioliigasta Tottenham ja Everton.

Listan suomalaisittain selvästi kiinnostavin nimi on kuitenkin Naatan Skyttä. Ilveksen 18-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja pelasi Veikkausliigassa loistokauden tehden 16 peliin seitsemän maalia.

Kun monet muut Athleticin listauksen pelaajat arvioitiin miljoonissa, Skytän kohdalla mahdolliseksi siirtosummaksi asetettiin 600 000 puntaa eli lähes 700 000 euroa.

Athleticin mukaan useat eurooppalaiset seurat ovat tarkkailleet Skyttää ja ovat hänestä kiinnostuneita. Athletic mainitsi tanskalaisseurat Midtjyllandin ja Nordsjællandin sekä alankomaalaiset PSV Eindhovenin ja Feyenoordin. Lisäksi Athletic kertoi Saksan Bundesliigan seurojen panneen merkille Skytän taidot. Skyttä on huomioitu Athleticin mukaan myös Valioliigassa.

− Nuorukainen on taidokas ja räjähtävä pelaaja, ja hän saa toteuttaa itseään vapaasti päävalmentaja Jarkko Wissin alaisuudessa, Athleticin kuvaus kuului.

Pikkuhuuhkajien pelaajalla on Ilveksen kanssa sopimus vuoden 2022 loppuun saakka, mutta ottajia ulkomailla on varmasti.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.