TPS:lle tärkeä jatkosopimus Ykköseen – voitti viime vuonna kannattajien kunniapalkinnon

© Kuva: Juha Tamminen

Miesten Ykköseen pudonnut Turun Palloseura on tehnyt kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen maalivahti Jere Koposen kanssa.

Koponen, 28, aloittaa sopimuksen myötä kolmannen kautensa TPS:n edustusjoukkueessa saavuttuaan seuraan Liettuan liigan FK Palangasta vuonna 2019. Hän on aiemmin urallaan pelannut myös FC Interissä, SJK:ssa ja lyhyesti lainalla KTP:ssä.

Viime kaudella Koponen pelasi TPS:n maalilla jokaikisen minuutin Veikkausliigassa ja siihen päälle liigakarsintapelit, joissa KTP oli vahvempi vierasmaalisäännön turvin. TPS-kannattajat palkitsivat hänet viime kauden päätteeksi omalla vuosittaisella kunniapalkinnollaan.

– Koposen jatkosopimus on meille erittäin tärkeä, hän pelasi uransa parhaan kauden. Jere on loistava urheilija, joka pystyy johtamaan ja organisoimaan myös muuta puolustusta. Hän on juuri sellainen kokeneempi johtajatyyppi, joita tähän joukkueeseen myös tarvitaan, TPS:n urheilujohtaja Mika Laurikainen kommentoi seuran sivuilla.

– Haasteellisesta viime kaudesta huolimatta nautin jalkapallosta ehkä enemmän kuin koskaan. Onnistuin ylläpitämään korkeaa tasoa läpi kauden ja vastuun kantaminen kasvatti, niin pelaajana kuin ihmisenäkin. Sille haluan jatkumoa. Pelaajan arki on täällä laadukasta ja näen, että sarjatason vaihtumisesta huolimatta pystyn edelleen kehittämään itseäni, Koponen sanoo.

– Henkilökohtaiset tavoitteeni pysyvät edelleen korkealla ja tulen tekemään kaikkeni auttaakseni joukkuetta menestymään. TPS on myös osoittanut luotettavuutensa vastuullisena työnantajana, mikä ei ole kaikkialla itsestäänselvyys tässä vallitsevassa maailmantilanteessa.

TPS:lla on Koposen myötä kasassa yhdeksän sopimuspelaajaa ensi kaudelle.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.