Tuija Hyyrynen taas mestaruusjuhlissa – Juventus valloitti Italian Supercupin

© Kuva: Getty Images

Helmarien laitapuolustaja Tuija Hyyrynen pääsi joukkueensa Juventuksen kanssa jälleen kerran nostelemaan pokaalia. Hyyrynen pelasi 89 minuuttia, kun Juventus kaatoi Italian Supercupin loppuottelussa Fiorentinan 2-0.

Hyyrynen on pelannut Juventuksessa reilut kolme vuotta, ja on voittanut tässä ajassa jo kuusi pokaalia. Juventus on voittanut Serie A:n kaikilla kolmella kaudellaan, kerran Italian Cupin ja nyt toisen kerran peräkkäin Supercupin.

Ottelun molemmista maaleista vastasi 29-vuotias hyökkääjä Barbara Bonansea, joka on pelannut Juventuksessa Hyyrysen tavoin naisjoukkueen perustamisesta, kesästä 2017 lähtien. Bonansea on 46 tekemällään maalilla joukkueen historian paras maalintekijä.


PÄIVÄN VIHJE: LEICESTER – CHELSEA

Onko hyvävireinen kettulauma Chelsealle liikaa?