Ulkomaille suunnannut seuraikoni Nikolai Alho pitää takaportin auki HJK:hon: ”Unelmani olisi voittaa vielä kerran mestaruus”

© Kuva: Juha Tamminen

Nikolai Alho ei sulje pois paluuta HJK:n paitaan tulevaisuudessa. 27-vuotias laitapuolustaja suuntaa ensi kaudeksi uusiin haasteisiin Unkarin pääsarjaan MTK Budapestin riveihin.

Alho palasi kaudeksi 2018 Klubiin Ruotsissa Halmstadissa vietetyn vuoden jälkeen. Suomen maajoukkuepelaajan toistaiseksi viimeinen vuosi Helsingissä päättyi mestaruusjuhliin.

– Unelmani olisi lopettaa ura HJK:ssa ja voittaa vielä kerran mestaruus. Minulla on pelkkää rakkautta seuraa kohtaan. Paljon on kuitenkin vielä tekemistä, jotta päästään Mälmön ja Kööpenhaminan kokoisiksi, Alho avasi Palloliiton verkkosivuilla.

Alho on noussut viime aikoina myös maajoukkuetasolla Suomen runkopelaajien joukkoon. Syksyllä kuudessa maaottelussa esiintynyt HJK-ikoni tähtää vain ja ainoastaan paikkaan Huuhkajien ensi kesän EM-joukkueessa.

– En ole enää mikään nuorukainen ja haluan päästä pelaamaan. On paljon asioita, mitä haluan vielä saavuttaa. Haluan päästä EM-joukkueeseen ja myös pelaamaan kisoissa.