Valtava korona-aalto iski – Liverpoolin vastustaja lähtee illan otteluun pelkillä junioreilla

© Kuva: Getty Images

Aston Villa isännöi tänään, perjantaina, Liverpoolia Englannin FA Cupin kolmannella kierroksella kello 21.45 alkavassa ottelussa. Molemmat joukkueet pelaavat Valioliigassa, mutta illan ottelua ei oikein voi kuvailla kahden pääsarjajoukkueen kohtaamiseksi.

Villa joutui torstaina sulkemaan harjoituskeskuksensa, kun sen koronavirustesteissä ilmeni useita positiivisia tuloksia. Perjantaina seuran toimitusjohtaja Christian Purslow kertoi Sky Sportsille, että kymmenellä ykkösmiehistö pelaajalla sekä neljällä joukkueen taustaryhmän jäsenellä on todettu koronatartunta. Näin ollen koko Villan Valioliiga-joukkue valmennusryhmineen joutuu jättämään illan ottelun väliin.

Aston Villa miehittää Liverpoolia vastaan ryhmän, joka koostuu lähinnä seuran alle 23- ja 18-vuotiaiden joukkueiden pelaajista. Koska Villan manageri Dean Smith ei pysty osallistumaan otteluun, vetovastuun ottaa U23-joukkueen valmentaja Mark Delaney, joka saa tuekseen lääkärin, fysioterapeutin ja huoltajan.

Ottelun pelaaminen suunniteltuna ajankohtana vahvistui vasta pelipäivänä.

Valioliigan tuoreimmalla koronatestikierroksella paljastui ennätykselliset 40 positiivista tulosta. Kyseessä oli ensimmäinen viikko, kun seurojen pelaajat ja muut työntekijät testataan kahdesti viikossa.

Lähteet: BBC, Sky Sports


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.