Zlatan Ibrahimovic tylytti AC Milanin nuorta debytanttia – ankara neuvo näytti kuitenkin toimineen

© Kuva: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic on paljastanut, kuinka hän pakotti Pierre Kalulun ottamaan hanskat pois ennen nuoren ranskalaispuolustajan debyyttiä AC Milanin paidassa.

Kalulu siirtyi Milaniin viime kesänä, mutta pelasi ensimmäisen ottelunsa italialaisseuralle vasta joulukuussa.

Milan matkusti Eurooppa-liigassa tshekkiläisseura Sparta Prahan vieraaksi ja 20-vuotias halusi pitää hanskat kädessään viileiden olosuhteiden vuoksi.

Ibrahimovic ei kuitenkaan tätä hyväksynyt, vaan esti Kalulun aikeet ennen ottelun alkua. Ruotsalaistähti perusteli tekoaan CorSportin haastattelussa seuraavasti.

– Joitain viikkoja sitten, Pierre Kalulu teki debyyttinsä AC Milanille ja hänellä oli kädessään hanskat, Ibrahimovic kertoi.

– Käskin häntä ottamaan ne pois! Minkälaisen kuvan nuori keskuspuolustaja antaa itsestään, kun hänellä on debyytissään hanskat kädessä?

– Silloin hän ei ainakaan pelota vastustajan hyökkääjää.

Vaikka Ibrahimovicin ohjeistus saattoi vaikuttaa hieman ankaralta, näytti se lopulta toimineen. Milan piti maalinsa puhtaana ja voitti kamppailun 1-0-lukemin.

Kalulu on sen jälkeen pelannut seitsemän ottelua Milanille ja onnistunut kertaalleen myös maalinteossa.

Lähde: SportBible

Artikkelia korjattu 17.1. kello 23:48 – AC Milan pelaa maanantaina Cagliaria vastaan, eikä sunnuntaina Internazionalea vastaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.