Brasilian pääsarjaseura Internacional kertoi viime viikolla saaneensa eräältä kannattajaltaan miljoonan realin (noin 150 000 euroa) lahjoituksen.

Varakkaaksi viljelijäksi paljastunut kannattaja ei Internacionalin mukaan vaatinut rahojaan käytettävän mihinkään tiettyyn asiaan, mutta brassimedia kertoo, että käyttötarkoitus oli luettavissa rivien välistä.

Internacionalin tiedottaja ei suoraan sanonut, mihin rahat käytettäisiin, mutta hän vahvisti, että lainapelaaja Rodinein sopimuksessa on kohta, joka estää häntä pelaamasta emoseuraansa Flamengoa vastaan, ellei Internacional maksa ehdon purkamisesta tiettyä korvausta. Tuon korvauksen suuruus? Miljoona Brasilian realia.

Flamengo isännöi Internacionala juurikin sunnuntaina ja Rodinei pääsi lahjoituksen myötä pelaamaan emoseuraansa vastaan. Hänen ottelunsa päättyi kuitenkin jo 49. minuutilla, kun hän sai suoran punaisen kortin astuttuaan kömpelösti napit edellä Filipe Luísin nilkan päälle.

Internacional hävisi pelin 1-2 ja päästi siten Flamengon edelleen sarjakärkeen, kun yksi kierros on enää pelaamatta. Flamengo on Brasilian hallitseva mestari, ja Internacional on viimeksi juhlinut pääsarjamestaruutta vuonna 1979.

Lähde: ESPN