Atalantan puheenjohtaja järkyttyi Mestarien liigan tuomaritoiminnasta – syytti tuomaria suosimisesta: ”Sain kylmiä väreitä”

© Kuva: Getty Images

Atalanta ja Real Madrid kohtasivat toisensa keskiviikkoiltana Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa.

Real Madrid voitti ottelun 1-0. Lue otteluraportti täältä.

Ottelussa nähtiin kovia tuomioita. Atalantan Remo Freuler sai suoran punaisen kortin jo 17. minuutilla kaadettuaan Ferland Mendyn.

Atalantan puheenjohtaja Antonio Percassi järkyttyi tuomaritoiminnasta ja antoi palaa oikein toden teolla ottelun jälkeen lehdistön edessä.

– Se oli shokki. Sain kylmiä väreitä, kun näin tuomarin antavan punaisen kortin. Uskoin tuomarin erehtyneen ja olin varma, että VAR korjaa tilanteen. Emme ymmärrä mitä tapahtui. Se oli häpeällistä ja koimme suurta vääryyttä, Percassi viittasi Freulerin ulosajoon.

Percassin mukaan Freulerin ulosajo ei ollut suinkaan ainoa virheellinen tuomio.

– Mielipiteeni on se, että suurempaa ja historialtaan tärkeämpää seuraa suosittiin. No, totta puhuessa se ei ole edes mielipide vaan puhdas fakta, koska niin monta tuomiota meni väärin. Niitä oli niin paljon, että jouduin kirjaamaan ne ylös.

– Nacho ja Luka Modric rikkoivat Joakim Maehlea ja Matteo Pessinaa. Kummastakin olisi pitänyt antaa varoitus, mutta niin ei käynyt. Niin kävi myös Casemiron kohdalla. Tuomari oli jo antamassa hänelle keltaista korttia, mutta muisti, että hänellä oli jo kortti alla, joten Casemiroa ei heitetty ulos. Samassa tilanteessa meidän pelaajamme olisi varmasti saanut punaisen ja se olisi ollut oikeutettua.

– On mahdotonta pelata tällaisissa olosuhteissa. Kaikki ovat aina Atalantaa vastaan.

Otteluparin toinen osa pelataan Madridissa 16. maaliskuuta.

Lähde: AS


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.