Mestarien liigan pudotuspelit käynnistyvät kello 22, kun Barcelona kohtaa PSG:n ja Leipzig saa vastaansa Liverpoolin. C Moren studiossa arvioitiin pudotuspelien alla sitä, mikä joukkue juhlii keväällä mestaruutta.

Arvostettu ennustesivusto FiveThirtyEight arvioi vahvimmaksi ennakkosuosikiksi Manchester Cityn. Myös C Moren studiossa oltiin samoilla linjoilla. Suomen A-maajoukkueen legendat Sami Hyypiä ja Antti Niemi olivat Man Cityn kelkassa.

– Sydän on punainen, mutta City on kyllä todella kovassa kunnossa, Liverpoolin entinen kapteeni Hyypiä totesi viitaten punaisella nimenomaan Liverpooliin.

– Kyllä se City on vahvin suosikki, ja Bayern (München) sitten vahvimpana haastajana, Niemi komppasi.

Studioisäntä Petri Pasanen toivoi näkevänsä todellisen yllätyksen, ja että La Ligaa johtava Atlético Madrid veisi pytyn.

– Atléticon voitto jotenkin lämmittäisi mieltä, Pasanen toivoi.

Myös KuPS:n päävalmentajana nykyisin työskentelevä Simo Valakari uskoi Pep Guardiolan Man Cityn olevan vahvoilla tällä kaudella. City on erinomaisessa vireessä ja johtaa Valioliigaa. City on voittanut 16 ottelua peräkkäin kaikki kilpailut mukaan lukien. Mestarien liiga on ollut Guardiolan Citylle viime vuosina melkoinen peikko.

– Guardiola haluaisi 11 keskikenttäpelaajaa kentälle, ja nyt hän saa laittaa niitä keskikenttäpelaajia sinne. Tasapaino on löytynyt. City on löytänyt sen rauhan ja Guardiolan ei tarvitse enää ylianalysoida vastustajaa. Nyt voidaan keskittyä omaan pelaamiseen. Uskon, että city menee pitkälle tänä vuonna, Valakari ennakoi.