Gareth Bale tehoilee taas takavuosien malliin – ”Kuin joku, joka on kuullut golfkenttien aukeavan”

© Kuva: Getty Images

31-vuotias Gareth Bale on palannut. Walesilainen teki kaksi hienoa maalia ja syötti yhden, kun Tottenham kukisti Valioliigan sunnuntaiottelussa Burnleyn maalein 4-0. Siinä neljännessäkin Bale oli vahvasti mukana, vaikkei tilastoihin päätynytkään. Erityisesti Balen toinen maali oli kaunis laukaus suoraan syötöstä takanurkkaan.

Balen viime kaudet ovat olleet tunnetusti vaikeita, mutta nyt näyttää paremmalta. Hän oli tänään Tottenhamin avauksessa kotiottelussa ensimmäisen kerran tällä kaudella, ja teki maalin vain 75 sekunnin pelin jälkeen. Kaikkiaan kahden maalin ilta oli miehen ensimmäinen Valioliigassa kahdeksaan vuoteen.

Balen kohdalla tehot puhuvat puolestaan. Mies on todellakin herännyt. Tottenhamin neljässä viime ottelussa Bale on tehnyt viisi ja syöttänyt kolme maalia.

Viime kaudella Bale teki Real Madridille vain kolme maalia, joista kaksi sarjaotteluissa (molemmat samassa pelissä). Nyt hän on mennyt viime kauden saldojen edelle, mutta uran parhaisiin kausiin on vielä matkaa. Bale on rikkonut urallaan kymmenen maalin rajan kahdeksan kertaa (kaikissa kilpailuissa). Paras kausi oli kausi 2012-2013, jolloin maaleja syntyi yhteensä 26.

Tämän kauden kokonaismaalisaldo on kahdeksan maalia, mutta Balen piristyminen ilahduttanee useita jalkapallon ystäviä. Twitterin käyttäjä Jonny Sharples vitsaili intohimoisena golfaajana tunnetun Balen peli-ilon löytyneen siitä, miten Ison-Britannian hallinto ilmoitti alkuviikosta hölläävänsä koronarajoituksia:

– Gareth Bale pelaa kuin joku, joka on juuri kuullut golfkenttien aukeavan taas 29. maaliskuuta, Sharples kirjoitti.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.