31-vuotias Gareth Bale on palannut. Walesilainen teki kaksi hienoa maalia ja syötti yhden, kun Tottenham kukisti Valioliigan sunnuntaiottelussa Burnleyn maalein 4-0. Siinä neljännessäkin Bale oli vahvasti mukana, vaikkei tilastoihin päätynytkään. Erityisesti Balen toinen maali oli kaunis laukaus suoraan syötöstä takanurkkaan.

Commentator, when Bale got subbed off 🗣️: "If there were spectators, Gareth Bale right now would have been getting a standing ovation."

Completely summed up Bale's performance tonight.

Balen viime kaudet ovat olleet tunnetusti vaikeita, mutta nyt näyttää paremmalta. Hän oli tänään Tottenhamin avauksessa kotiottelussa ensimmäisen kerran tällä kaudella, ja teki maalin vain 75 sekunnin pelin jälkeen. Kaikkiaan kahden maalin ilta oli miehen ensimmäinen Valioliigassa kahdeksaan vuoteen.

Balen kohdalla tehot puhuvat puolestaan. Mies on todellakin herännyt. Tottenhamin neljässä viime ottelussa Bale on tehnyt viisi ja syöttänyt kolme maalia.

ESPN FC

@ESPNFC
Watching Gareth Bale score 2+ goals in a Premier League game for the first time in eight years 🤩

Viime kaudella Bale teki Real Madridille vain kolme maalia, joista kaksi sarjaotteluissa (molemmat samassa pelissä). Nyt hän on mennyt viime kauden saldojen edelle, mutta uran parhaisiin kausiin on vielä matkaa. Bale on rikkonut urallaan kymmenen maalin rajan kahdeksan kertaa (kaikissa kilpailuissa). Paras kausi oli kausi 2012-2013, jolloin maaleja syntyi yhteensä 26.

Tämän kauden kokonaismaalisaldo on kahdeksan maalia, mutta Balen piristyminen ilahduttanee useita jalkapallon ystäviä. Twitterin käyttäjä Jonny Sharples vitsaili intohimoisena golfaajana tunnetun Balen peli-ilon löytyneen siitä, miten Ison-Britannian hallinto ilmoitti alkuviikosta hölläävänsä koronarajoituksia:

– Gareth Bale pelaa kuin joku, joka on juuri kuullut golfkenttien aukeavan taas 29. maaliskuuta, Sharples kirjoitti.

Jonny Sharples

@JonnyGabriel
Gareth Bale is playing like someone that's just found out golf courses are set to reopen on 29th March.