Gareth Balen somejulkaisu ärsytti José Mourinhoa: ”Se oli täysin väärin”

© Kuva: Getty Images

Tottenhamin päävalmentaja José Mourinho sanoo, että hänen laitahyökkääjänsä Gareth Balen tiistainen julkaisu sosiaalisessa mediassa oli ristiriidassa todellisuuden kanssa.

Bale, 31, ei ollut lainkaan kokoonpanossa mukana, kun Everton voitti Tottenhamin keskiviikkona 5-4 FA Cupissa. Mourinhon mukaan walesilaislaituri pyysi maanantaina päästä kuvattavaksi loukkaantumisen varalta, eikä osallistunut tuolloin joukkueen harjoituksiin, mutta tiistaina Bale latasi someen julkaisun, jossa hän kertoi päivän treenien sujuneen hyvin.

Mourinhon mielestä Bale antoi julkaisullaan seuraajiensa ymmärtää, että hän on valmis pelaamaan keskiviikkona, vaikka pelaaja itse oli kulisseissa sanonut muuta.

– Julkaisun ja todellisuuden välillä oli ristiriita, kommentoi Mourinho BBC:n mukaan.

– Olen yrittänyt kauden alusta asti pitää kaiken todella yksityisenä ja joukkueen sisällä, mutta minusta minun oli otettava tämä asia esille.

– En tiedä, oliko se julkaisu hänen vastuullaan, mutta siinä näytti siltä, että ”harjoitukset menivät hyvin ja olen valmis”, ja se oli täysin väärin.

– Hän kävi kuvattavana. Siellä ei paljastunut vammaa, mutta hänellä oli silti tuntemuksensa. Valmentajat, urheilitieteilijät, lääkärit, me emme voi ikinä väittää pelaajan tuntemuksia vastaan, koska ne ovat paljon tärkeämpi kuin kaikki me yhteensä.

– Joten hän ei ollut valmis sitä peliä varten. Siinä kaikki.

Bale siirtyi Tottenhamiin täksi kaudeksi lainalle Real Madridista, mutta hänen paluunsa Lontooseen on ollut suuri pettymys. Walesilaistähti on kärsinyt viime vuosien tapaan jatkuvista vaivoista ja pelannut 15 ottelussa yhteensä alle 800 minuuttia. Valioliigassa Bale on päässyt avaukseen vain kahdesti.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.