Zlatan Ibrahimovic on tehnyt kuluvalla kaudella 12 maalia kymmenessä sarjaottelussa.

AC Milan johtaa Serie A:ta ja 39-vuotias konkarikärki on loistanut tuttuun tapaansa. Ibrahimovic palasi vuosi sitten AC Milaniin vuosien tauon jälkeen ja on viimeistellyt sen jälkeen 25 maalia 36 ottelussa.

AC Milanin paikallisvastustajan Internazionalen riveissä kymmenisen vuotta sitten triplamestaruuden voittanut Diego Milito kehui ruotsalaiskärkeä Gazzetta dello Sportin haastattelussa.

– En ymmärrä, miksi jotkut kritisoivat Serie A:n tasoa sanomalla, että Ibrahimovic tekee vielä 39-vuotiaana maaleja siellä. Ibrahimovic on yksinkertaisesti todellinen huippupelaaja, joka on osannut hoitaa kroppaansa mahdollisimman hyvin, Milito muistutti.

Milito kehui samaisessa haastattelussa Álvaro Morataa, joka pelaa hienoa kautta Juventuksen riveissä.

– Mitä Cristiano Ronaldosta voisikaan enää sanoa. Hän löysi Moratasta oivan kumppanin hyökkäykseen. Pidän Moratasta. Hän on hyökkääjä, joka osaa tehdä monia asioita, eikä ainoastaan ajattele maalintekoa.