Barcelona oli paperia tiistai-iltana, kun PSG murjoi 4-1-lukemat Camp Noulla ja otti vahvan otteen jatkopaikasta Mestarien liigan puolivälieriin. Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman bongattiin ottelun jälkeen naureskelemassa, vaikka oma joukkue oli juuri saanut ruman turpasaunan.

Koeman otettiin loppuvihellyksen jälkeen tv-kuviin, kun mies meni kiittämään PSG:n valmennusta ja pelaajia. Twitterissä moni ihmetteli, minkä takia Koeman vaikutti niin huolettomalta ja naureskeli tv-kuvissa.

Koeman naureskeli vaihdettuaan pari sanaa PSG:n Idrissa Gueyen kanssa. Koemanilla on yhteistä taustaa Gueyen kanssa Evertonista kaudelta 2016-17. Koeman oli hankkimassa Gueyen Aston Villasta Evertoniin, joten vanhat tutut ilmeisesti muistelivat menneitä hilpeissä tunnelmissa. Voit katsoa kuvat täältä (TalkSport).

Barcelonan kannattajat eivät välttämättä näe tilannetta yhtä positiivisessa valossa. Barcelonan jatkomahdollisuudet Mestarien liigassa ovat lähes olemattomat, eikä La Ligassakaan ole mennyt mitenkään paremmin, kun Atlético Madrid johtaa sarjaa. Lisäksi Barcelona hävisi Copa del Reyn välierän ensimmäisen osan Sevillalle maalein 0-2. Pokaaleja ei ole näillä näkymin tulossa Barcelonaan tällä kaudella.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

SPORTbible

@sportbible
Why was Ronald Koeman laughing and smiling that much after his team just got humbled 🧐

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Luke

@lukus5
Was Koeman seriously having a smile and laugh at FT? 1-4 down against PSG....what a weird reaction

Muokattu 17.2. klo 9.39: Korjattu, että Sevilla voitti Barcelonan Copa del Reyn ensimmäisessä osassa, mutta toinen osaottelu on vielä pelaamatta.