Ilves kaatoi KTP:n lauantain harjoitusottelussaan puhtaasti 3-0. Valmentaja Jarkko Wissillä oli syytä tyytyväisyyteen, etenkin uusien tulokkaiden puolesta.

Tamperelaisten maaleista jokainen merkittiin joukkueessa uusien pelaajien nimiin. Toisen maalin tekijän kohdalla nimeä tosin ei vielä kerrottu.

– Kansainvälisesti yleinen tapa on mielestäni hyvä. Sopimusasiat solmitaan seurojen välillä valmiiksi, ennen kuin lyödään nimi lehteen, Wiss sanoo testipelaajasta, josta tiedetään vain että hän on kotoisin Ghanasta.

Muut maalintekijät olivat HJK:sta saapunut Eetu Vertainen, sekä viimeksi IFK Mariehamnia edustanut Maximo Tolonen.

Ilveksen kohdalla puhutaan toistuvasti omien juniorien nostamisesta. Tällä kertaa Wissin nostamista nimistä myöskään neljäs ei ollut sellainen.

– Tärkeää on myös koko joukkueen puolustamisen kannalta, että saimme tänään nollapelin. Rasmus Leislahti osoitti muutamalla hyvällä torjunnalla olevansa tasokas maalivahti. Myös pelinavaaminen sujui häneltä hyvin.

HJK-kasvatti Leislahti siirtyi Ilvekseen tammikuussa Hongasta. Toppariosaston positiviinen poiminta oli sentään oma kasvatti.

Tatu Miettusen paluu on tärkeää meille. Hän tuo kokemusta ja johtajuutta kentälle. Saamme taas yhden vaihtoehdon alakertaan ja pelimuodostelmaakin voi vaihtaa.