Kaksi supertähteä yhdellä iskulla? PSG:llä nyt parempipalkkainen puhemies

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainiin on totuttu yhdistämään jalkapallon supertähtiä, niin tehdään myös helmikuun 2021 alkajaisiksi. Tällä kertaa ei kuitenkaan olla hankkimassa Lionel Messiä tai Cristiano Ronaldoa, vaan puhutaan seurassa jo olevista kultakimpaleista – vieläpä toisen heistä omalla suulla.

Neymar antoi TF1:lle haastattelun, jonka mukaan jatkaminen Pariisissa kiinnostelee. Brasilalainen puhui myös joukkuetoverinsa jatkon puolesta.

– Olen hyvin tyytyväinen täällä, ja haluan jäädä seuraan. Toivon että Kylian Mbappé haluaa myös jäädä.

– Totta kai se on myös kaikkien kannattajien toive, haluamme että PSG on mahtava seura. Minä haluan jatkaa täällä sitä, mitä teen. Pelaan ja olen onnellinen.

Neymar onnistui kahdesti rangaistuspilkulta sunnuntaina, joukkueen kohdatessa putoajakandidaatteihin lukeutuvan Lorientin. Kokonaisuudessaan peli osoitti, ettei valmentajaksi vasta saapuneen Mauricio Pochettinon paketti vielä ole täysin kasassa; PSG hävisi pelin lukemin 2-3.