KuPS:n uudella vahvistuksella kokemusta 33 A-maaottelusta – ”Haluan tehdä paljon maaleja ja luoda paikkoja”

© Kuva: Getty Images

Kuopion Palloseura on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen hyökkäävän keskikenttäpelaajan Janis Ikaunieksin kanssa.

Latvian A-maajoukkueessa 33 kertaa esiintynyt Ikaunieks, 26, edusti viimeksi kotimaansa pääsarjaseuraa FK Rīgas Futbola Skolaa. Aiemmin hän on pelannut lyhyesti myös Norjan ja Kreikan pääsarjoissa sekä muutaman ottelun Ranskan liigassa FC Metzissä, mutta valtaosan urastaan hän on viettänyt Latviassa.

– Toivon olevani se pelaaja, joka tekee ratkaisevan eron hyökkäyspäässä. Haluan tehdä paljon maaleja ja luoda paikkoja kanssapelaajille, jonka myötä pystymme voittamaan useampia otteluita joukkueena, kommentoi Ikaunieks KuPS:n sivuilla.

– Tykkään tosi paljon siitä tavasta, miten joukkue harjoittelee. Olen nähnyt jo kaksi peliä ja meidän pelaaminen näyttää tosi hyvältä. Päävalmentajalla on selkeä visio, miten hän pystyy hyödyntämään taitojani ja uskon istuvani loistavasti joukkueen taktisiin kuvioihin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.