Bayern München ja Arminia Bielefeld päätyivät maanantai-iltana 3-3 -tasapeliin Bundesliigassa.

Bundesliigaa johtava Bayern nousi tasapelipisteen myötä 49 pisteeseen. Toisena oleva RB Leipzig on jäänyt viiden pisteen päähän Hans-Dieter Flickin miehistöstä. Bayern oli voittanut viisi peräkkäistä sarjaottelua ennen maanantaista tasapeliä.

Karsimisviivan alapuolella olevalle Bielefeldille tasapelipiste oli tärkeä. Pääsarjaan kuluvaksi kaudeksi noussut Bielefeld on tasapisteissä sijaa ylempänä olevan Herthan kanssa.

Bielefeld johti maanantaista kamppailua kahdella maalilla jopa kahteen otteeseen, mutta Flickin suojatit nousivat lopulta tasoihin.

Michel Vlap vei Bielefeldin tasoihin jo 9. minuutilla. Bayern hallitsi pelitapahtumia, muttei päässyt avausjaksolla vaarallisille maalipaikoille. Amos Pieper lisäsi Bielefeldin johtoa kymmenisen minuuttia ennen taukoa.

Bayern tuli uudella energialla toiselle jaksolle. Robert Lewandowski toi Bayernin maalin päähän heti toisen jakson alussa, mutta Christian Gebauer vei Bielefeldin välittömästi jälleen kahden maalin etumatkalle. Se ei kestänyt kauaa, sillä Corentin Tolisso ja Alphonso Davies toivat Bayernin tasoihin.