Valioliiga
Leicester – Liverpool
Lauantai 13.02. klo 14:30

Valioliigan viikonloppu käynnistyy kutkuttavalla koitoksella, jossa sarjan kolmonen Leicester saa vierakseen neljättä sijaa pitävän Liverpoolin. Poolin haaveet mestaruuden uusimisesta ovat ottaneet suunnatonta osumaa alkuvuonna ja jos otteet eivät parane, alkaa pian tehdä tiukkaa jopa neljän parhaan joukossa pysyminen. Leicester on pelannut hyvän kauden ja yrittää ankkuroida positionsa suurten joukossa.

Vaikka Leicesterillä sinällään poissaoloja riittääkin ja ne iskevät etenkin puolustukseen, ei tilanne ole tällä hetkellä mahdoton, sillä elintärkeät Jamie Vardy sekä Wilfried Ndidi ovat jälleen pelikunnossa. Viikolla Ketut menivät FA Cupissa jatkoon Brightonia vastaan Kelechi Iheanachon viime hetkillä iskemällä maalilla. Leicesterin alkuvuosi on ollut yleisesti ottaen mallikas, mutta kotimenestys joukkueella ei ole ollut kovin häävi – joskin tässä voi olla hieman tilastokohinaakin.

Viime viikonloppuna Liverpoolin alakulo syveni entisestään Manchester Cityn kynsissä: kotitappio 1-4 ei jätä selittelyille varaa. Peli on ollut jo pidempään sitä sun tätä, eikä Jürgen Kloppilla tunnu löytyvän avainta lukkojen avaamiseksi. Pahaksi onneksi jo muutenkin repaleisesta puolustuksesta putosi sairastuvalle Fabinho, joten nyt alkaa olla jo hätäratkaisujen vuoro. Kaiken lisäksi joukkueen henkinen tila ei voi olla tähän otteluun tultaessa optimaalinen ja viikolla on vuorossa jo seuraava UCL-peli RB Leipzigiä vastaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Liverpoolia voi näillä taustoilla pitää korkeintaan marginaalisena suosikkina lauantain ottelussa ja vedot lähtevät epäilemättä isäntien menestykselle. Otetaan konservatiivisesti tasoitusveto, jolla lunastetaan vielä tasapelilläkin: Aasialainen tasoitus, Leicester +0.5 kertoimella 1,77.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO