Liverpoolin tähtihyökkääjä myöntää: Mestaruustaisto on osaltamme ohi

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin laitahyökkääjä Sadio Mané myöntää, että Valioliigan mestaruustaisto on heidän osaltaan ohi.

Mané, 28, ja kumppanit päättivät viime kaudella Liverpoolin pitkän odotuksen voittamalla Englannin pääsarjamestaruuden 30 vuoden tauon jälkeen. Viime keväänä Liverpool jätti toiseksi jääneen Manchester Cityn lähes 20 pisteen päähän, mutta nyt asetelmat ovat kääntyneet toisinpäin. City johtaa sarjaa ja Liverpool on vasta kuudentena, 19 pistettä perässä manchesterilaisia, kun 13 kierrosta on jäljellä.

Liverpool taistelee yhä Mestarien liigan voitosta, mutta Manén mukaan Valioliigassa heidän on enää turha haaveilla kultamitaleista. Englannin liigacupista ja FA Cupista punapaidat tippuivat jo aiemmin.

– Ensinnäkin, jokaisella pelaajalla on ennen kautta tavoitteensa, ei pelkästään minulla. Sama koskee meitä seurana, kommentoi Mané ESPN:lle.

– Tavoitteemme oli alusta alkaen [voittaa] Mestarien liiga, Valioliiga ja myös cup-pelit. Nyt voin sanoa, että se on Valioliigan osalta ohi. Se [piste-ero] on liikaa.

– Meidän asenteemme on se, että ”ikinä ei saa antaa periksi”, emmekä me annakaan, mutta Manchester City on hyvä joukkue, ja he ovat lennossa.

Manén mukaan Liverpoolin katse on nyt Valioliigan kärkinelikkoon pääsemisessä ja Mestarien liigan voittamisessa.

– Kärkinelikkoon pääsy on juuri nyt päätavoitteemme. Mutta Mestarien liiga on vielä isompi päätavoite. Haluamme voittaa, emme tulla toiseksi. Mutta siitä ei tule helppoa.

– Siellä pelaavat Euroopan parhaat joukkueet, mutta me olemme täällä voittaaksemme maailman parhaat. Teemme kaikkemme päästäksemme jatkoon ja voittaaksemme Mestarien liigan.

Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa Liverpool kaatoi RB Leipzigin 2-0 vieraissa. Toinen osa pelataan 10. maaliskuuta.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.