AC Milanin maalivahti Gianluigi Donnarumman odotetaan tekevän kasvattajaseuransa kanssa jatkosopimuksen, jonka ehdot ovat kuitenkin vielä neuvottelupöydällä. Näin ainakin 21-vuotiaan agentti Mino Raiola haluaa antaa ymmärtää.

La Gazzetta dello Sportin artikkelin mukaan 22 A-maaottelun pelaajasta pyritään tekemään maailman toiseksi parhaiten palkattua veskaria, Man Unitedin David De Gean jälkeen. Tätä tarkoitusta palvelee luonnollisesti lähes kaikki Donnarummaa ympäröivä julkisuus. Raiola hakee sitä tällä kertaa käänteispsykologialla.

– Teidän on jätettävä Gigio rauhaan, sillä hän on tekemässä isoja asioita niin AC Milanille kuin omalle uralleen, agentti sanoi tiedotusvälineille.

– Tästä eteenpäin kaikki tehdään salassa. Teille ei kerrota mitään. Näin se menee, ja tulee aina menemään.

Donnarumma ansaitsee nykyisen, kesällä päättyvän sopimuksensa nojalla kuusi miljoonaa euroa vuodessa. Maalivahdin lisäksi ainoa yli neljä miljoonaa euroa vuodessa ansaitseva AC Milan -pelaaja on Zlatan Ibrahimovic.