Pep Guardiola katsoo vapaa-ajallaan Teemu Pukin ja kumppanien otteita: ”Minulla on hyvä suhde Norwichin managerin kanssa”

© Kuva: Getty Images

Manchester Cityn manageri Pep Guardiola sanoo, että Teemu Pukin edustama Norwich on yksi joukkueista, joita hän tykkää seurata vapaa-ajallaan.

Valtaosa Guardiolan ajasta menee kauden aikana Cityn treeneihin ja peleihin valmistautuessa, mutta jos hänelle siunautuu sauma vain istua alas, hän tykkää katsoa, mitä hyvä ystävänsä Daniel Farke on saanut Norwichissa aikaiseksi.

Viime kauden päätteeksi Valioliigasta tippunut Norwich johtaa tällä hetkellä Englannin Mestaruussarjaa seitsemän pisteen erolla. Huuhkajien tähtihyökkääjä Pukki on Norwichin sisäisen maalipörssin piikkipaikalla 17 osumallaan.

– Se riippuu siitä, kuinka monta päivää minulla on pelien välissä. Eilen (torstaina) lennolla rupesin katsomaan West Hamin peliä, kommentoi Guardiola Manchester Evening Newsin mukaan.

– Illalla valmistauduin tämän päivän harjoituksiin ja huomiseen kokoukseen pelaajien kanssa. Hoidamme sen mahdollisimman lyhyesti, pitemmittä puheitta.

– Kun meillä on enemmän aikaa, niin pidän päivän vapaata. Näin hieman Arsenalin ja Benfican ottelua [torstaina], toisen puoliajan. Se peli kiinnosti minua.

– Ja minulla on hyvä suhde Norwichin managerin kanssa, joten tykkään katsoa heidän pelejään.

– Jos minulla on ystäviä joissain joukkueissa, katson heidän pelejään ja me pidämme hauskaa viinilasillisen ääressä. Mutta kun nykyään katson jalkapalloa, se johtuu normaalisti minun joukkueestani tai vastustajista.

Guardiola valmennusryhmineen on laittanut Manchester Cityn hurjaan kuntoon tällä kaudella. City on peräti 19 ottelun voittoputkessa ja johtaa Valioliigaa kymmenen pisteen erolla viikonloppuun lähdettäessä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.