Roomalaiset tulevat? Serie A -kärki kompasteli lauantaina – tilaa merkittäville nousuille

© Kuva: Getty Images

Italian pääsarja Serie A:ssa pelataan sunnuntaina viisi ottelua, ja useammallakin joukkueella on merkittävät paikat koko kauden suhteen.

Lauantaina Juventus hävisi Giorgio Chiellinin juhlaottelussa Napolille – juhlakalun itensä ollessa ainoaan maaliin johtaneen rankkaritilanteen keskiössä. Kärkijoukkue AC Milan puolestaan aiheutti monelle harmaita hiuksia, onnistumalla häviämään liliputtiseura Spezialle.

Lauantain otteluiden tapahtumista lisää TÄÄLLÄ. 

Jolleivät siis sunnuntain ottelut olleet riittävän kiinnostavia jo aiemmin, antavat edellisen päivän tulokset niihin huomattavasti lisävärinää.

AS Roma lähti iltapäiväpeliinsä Udinesea vastaan viidenneltä tilalta, mutta saattaa voitolla nousta jopa kolmoseksi, milanolaiskaksikon kantaan. Internazionale taas kohtaa illan viimeisessä ottelussa Rooman seudun Lazion, joka lähti sunnuntaihin sijalta kuusi, tasapisteistä AS Roman kanssa. Voitolla Antonio Conten joukot nousisivat sarjakärkeen – ohi ottelun enemmän pelanneen Milanin.

Serie A:n sunnuntaipelit (Suomen aikaa)

AS Roma – Udinese klo 13.00
Cagliari-Atalanta 16.00
Sampdoria-Fiorentina 16.00
Crotone-Sassuolo 19.00
Internazionale-Lazio 21.45