”Saattaa olla, etteivät he pääse edes Mestarien liigaan” – Gary Neville otti kantaa Liverpoolin surkeaan tilanteeseen

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin kausi on ollut täydellinen vastakohta viime kauteen verrattaessa.

Viime kaudella Liverpool voitti ylivoimaisesti Valioliigan mestaruuden, mutta tällä hetkellä Jürgen Kloppin miehistö on sarjassa kuudentena.

Jos paikallisvastustaja Everton voittaa rästipelinsä, nousee Liverpoolin siniset Kloppin suojattien kanssa tasapisteisiin. Myös neljän pisteen päässä oleva ja kaksi ottelua vähemmän pelannut Aston Villa uhkaa toden teolla Liverpoolia.

Sarjakärki Manchester City on karannut jo 19 pisteen päähän Liverpoolista.

Gary Nevillen mielestä Liverpool tarvitsee uusia ideoita.

– Tämä on jo hieman huolestuttavaa. Tiedämme, miten paljon heillä on loukkaantumisia, kannattajat eivät pääse stadionille, he ovat otteluruuhkassa ja koronavirus painaa päälle, mutta kaikilla on samat ongelmat, Neville muistutti Sky Sportsille.

– Ongelma on se, ettei Liverpoolissa ole tehty tarpeeksi muutoksia. He tarvitsevat uuden idean. Heidän pelaajat vaikuttavat zombeilta. He kävelet kentällä jatkuvasti saman idean kanssa. Minun tehtäväni ei ole ohjeistaa Liverpoolia tai Kloppia, mutta hänen pitäisi suojella enemmän toppareitaan tai ehkä kokeilla kolmen puolustuslinjaa. Muut seurat ovat yrittäneet sitä ja onnistuneet.

– Liverpool tarvitsee uusia ideoita tai muutoin ehkä luvassa on hyvin vaikea loppukausi. Saattaa olla, etteivät he pääse edes Mestarien liigaan, vaikka uskonkin heidän lopulta saavuttavan sen.