Bayern Münchenin keskuspuolustajan Jérôme Boatengin entinen naisystävä Kasia Lenhardt on kuollut. 25-vuotias pienen pojan äiti kuoli tiistaina omassa asunnossaan Berliinissä.

– Poliisi suoritti tehtävän eilen kello 20.30 Charlottenburgissa itsemurhaepäilyä koskien. Asunnoista löytyi eloton henkilö. Asiassa ei epäillä rikosta, Berliinin poliisi tiedotti tapahtumista Bildin mukaan.

Puolassa syntynyt Lenhardt osallistui vuonna 2012 supermalli Heidi Klumin juontamaan ”Germany’s Next Topmodel” -ohjelmaan. Lenhardt sijoittui ohjelman seitsemällä tuotantokaudella neljänneksi.

Kasia Lenhardtin ja Jérôme Boatengin parisuhde päättyi vain viikkoa aiemmin. Boateng tiedotti erosta itse 2. helmikuuta. Marcan mukaan pari seurusteli 15 kuukauden ajan.

Samainen Marca kertoo eron tapahtuneen riitaisissa merkeissä. Englantilaislehtiä lainaavan Marcan mukaan eroon liittyi uskottomuutta ja uhkailua. Boatengin kerrotaan sanoneen, että ex-kumppani uhkasi ”tuhota hänen uransa”, estää pelaajaa tapaamasta aiemmasta liitosta olevia lapsiaan ja väittää tämän lyöneen häntä.

Pian kuolinuutisen tultua julki Bayern München tiedotti, että Jérôme Boateng ei pelaa torstaisessa seurajoukkueiden MM-turnauksen loppuottelussa, vaan lentää jo ennen finaalia Qatarista takaisin Müncheniin. Bayern kohtaa finaalissa meksikolaisen Tigresin.

FC Bayern München

@FCBayern
Wie Hansi Flick gerade erklärte, wird Jérôme Boateng aus privaten Gründen noch vor dem Finale zurück nach München reisen.