Upeaa urheiluhenkeä! Tähtihyökkääjä ei antanut tuomarin rankaista vastustajaa – harvinainen ele keräsi arvostusta

© Kuva: Getty Images

Torinon kärkimies Andrea Belotti antoi osoituksen kultaisesta urheiluhengestään Serie A:n ottelussa Atalantaa vastaan, kun hän kielsi erotuomaria rankaisemasta vastustajaa, jonka tulkittiin aluksi rikkoneen Italian maajoukkuehyökkääjää.

Erotuomari vihelsi Torinolle vapaapotkun vaarallisesta paikasta, kun Atalantan Cristian Romero näytti kaataneen Belottin keltaisen kortin arvoisesti. Belotti nosti kuitenkin kätensä saman tien ilmaan, eikä antanut erotuomarin varoittaa vastustajaa.

Romeron keltainen kortti otettiin täten takaisin, jonka jälkeen Belotti päätti luovuttaa lyhyttä keskustelua seuranneen tuomaripallon takaisin Atalantalle. Belottin mukaan Romero ei rikkonut häntä, vaan hän kaatui omia aikojaan.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen. Jos alla oleva video ei näy, voit katsoa tilanteen tästä.

Harvinaisen anteliaasta eleestä teki entistä vakuuttavamman se, miten kovasti Torino olisi maalipaikkaa kaivannut. Atalanta nimittäin johti peliä 3-0-lukemin vain puolen tunnin jälkeen.

Loppujen lopuksi Belottin luovuttama maalipaikka ei kuitenkaan Torinolle tappiota tuonut.

Italialaiskärki kavensi pelin 3-1:een ennen puoliaikavihellystä, ja kamppailun toisella jaksolla vierasjoukkue nousi aina tasoihin saakka. Pisteet menivät siis tasan, kun ottelu päättyi lopulta lukemiin 3-3.

Belotti sai teostaan myös suunnattoman paljon arvostusta, kuten alla olevat twiitit osoittavat.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.