Juventus on totuttu näkemään Serie A -mestarina, ja hallitseva sellainen torinolaisjoukkue on nytkin. Juuri tällä hetkellä tilanne on kuitenkin se, että milanolaiset johtavat Italian kuninkuussarjaa; Internazionalella pisteitä kahdeksan Juvea enemmän, AC Milanilla viisi.

Vanha Rouva on saanut kaudella osansa loukkaantumishuolista, eikä tilanteeseen päivän uutisten puolesta valoa tulvi. La Gazzetta dello Sportin mukaan siinä, missä Juan Cuadrado saattaa palata mukaan Spezia-ottelussa 2. maaliskuuta, Giorgio Chiellini ja Leonardo Bonucci pyrkivät mukaan 6. maaliskuuta pelattavaan isoon Lazio-kohtaamiseen. Näiden pelaajien kohdalla kuitenkin puhutaan paluusta mukaan.

13 maalia kaudella iskenyt kärkipelaaja Álvaro Morata taas oli poissa joukkueen keskiviikon harjoituksista kokonaan, eikä hänen pelikunnostaan ole tietoa. Paulo Dybala puolestaan on matkustanut Barcelonaan, maineikkaan tohtori Ramon Cugatin konsultaatioon polvivaivojensa vuoksi. Lisäksi Arthur Melo kuntouttaa jalkavammaansa ainakin ensi viikolle saakka.

Mestarien liigassa Juventus lähtee 1-2 -tappioasemasta toiseen FC Porto -otteluunsa tiistaina, 9. maaliskuuta.