Viimein joku reagoi! Chelsea-tähti kieltäytyy jatkoneuvotteluista Erling Braut Håland -juorujen vuoksi

© Kuva: Getty Images

Mikäli olet vilkaissut viimeisen vuoden aikana edes ohimennen minkäänlaista jalkapallomediaa, olet varmasti törmännyt Erling Braut Hålandin nimeen. Törmäsit nimeen myös parhaillaan lukemasi tekstin otsikossa. Olet mitä todennäköisimmin nähnyt sen myös yhdistettynä Manchester Unitediin, Real Madridiin, Barcelonaan, Manchester Cityyn, Chelseaan… Norjalaisen nykyinen seura on kuitenkin Bundesliigan Borussia Dortmund, jota 20-vuotias on ehtinyt edustaa hieman yli vuoden.

Chelsean Tammy Abraham on ensimmäinen pelaaja, joka näyttäisi julkistesti ilmaisevan kyllästymisensä jatkuvaan huhuiluun norjalaisesta. Blues-luotsi Thomas Tuchel on Frank Lampardin tilalle tultuaan edelleen kiihdyttänyt puheita seuran aikeista hankkia Håland, maksoi mitä maksoi.

The Athleticin mukaan Englannin A-maajoukkuehyökkääjä Abraham on lyönyt omat liinansa kiinni jatkosopimusneuvotteluissa kasvattajaseuransa kanssa, syynä juuri loputtomat Håland-huhut. Mikäli koko maailman jahtaama norjalainen todella Chelseaan päätyisi, puhuttaisiin niin isoista rahamääristä, että tämän avauspaikka vaikka yksijalkaisena olisi varmasti taattu. Ei siis ihme, että Abraham on kiinnostunut tulevaisuutensa suhteen myös muista vaihtoehdoista.

Pariisin UCL-finaalissa mahtivalueta! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️