© Kuva: Getty Images

Atletico Madrid – Real Madrid: Paikallispeli määrittelee mestaruustaistoa

La Liga
Atletico Madrid – Real Madrid
Sunnuntai 07.03. klo 17:15

Tällä kertaa Madridin derby on enemmän kuin pelkkä paikallispeli: se tulee määrittelemään hyvin paljon tämän kauden mestaruustaistoa. Ottelun voittamalla Atleticolla tulisi olemaan todella iso etu pahimpiin kilpailijoihinsa nähden. Real pyrkii luonnollisesti kampittamaan paikallisvastuksensa ja etenemään samalla tiukemmin mestaruuskamppailuun.

Atleticolla oli välissä huono jakso ja asiat näyttivät vaikeilta viime kierrokselle asti, kunnes Diego Simeonen suojatit hakivat nätin vierasvoiton Villarrealista. Tässä välissä sairaustupa on tyhjentynyt, eikä sunnuntaina Atleticolla ole yhtään varmaa poissaolijaa. Simeone on tunnettu betonisen puolustuksen organisoimisesta, ja niinpä Atleticolle on tehty tällä kaudella vähiten maaleja La Ligassa. Siitä on hyvä ponnistaa.

Real on pärjännyt hyvin siihen nähden, että loukkaantumiset ovat kiusanneet, eikä peli näytä aina mitenkään loistokkaalta. Zinedine Zidanen miehistön perusluokka on kuitenkin niin timanttisella tasolla, että silläkin on pärjätty hyvin. Lasaretissa on edelleen ikävästi tärkeitä ukkoja – esimerkiksi Sergio Ramosta ja Eden Hazardia on sangen vaikeaa korvata. Karim Benzeman pelaamisesta on jonkunlaisia toiveita, mutta avauskokoonpanoon ei Zidane suoraan miestä vielä luvannut.

Lyö vetoa ottelusta:

Atletico tuntuu olevan takaisin raiteillaan ja ansaitsee suosikin viitan sunnuntaina. Nordicbetin varhainen voitonmaksu parantaa hieman vedon odotusarvoa. Vetosuositus on Atletico Madrid voittaa kertoimella 2,65.

Huomaa varhainen voitonmaksu Nordicbetillä!

NordicBetillä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.