Britannian pääministeri vahvistaa: Huuhkajien pelipaikka EM-kisoissa vaihtumassa?

© Kuva: Getty Images

EM-kisat 2020 piti järjestää 12:ssa eri maassa. Ne jouduttiin siirtämään kesälle 2021 koronaviruspandemian takia. Pidemmän aikaa on spekuloitu, pystytäänkö kisoja järjestämään enää turvallisesti ympäri Eurooppaa.

Englannin piti alun perin järjestää vain turnauksen välierät ja finaali Lontoon Wembleyllä. Englanti on kuitenkin saanut rokotettua kansaansa alkuperäistä aikataulua nopeammin. Se mahdollistaisi katsojien pääsyn stadioneille.

Pääministeri Boris Johnson on kertonut Englannin tarjoutuvan vaikka turnauksen jokaisen pelin isäntämaaksi.

– Isännöimme mielellämme, jos UEFA haluaa järjestää täällä turnauksen kaikki ottelut, Johnson kommentoi The Sunille.

Pääministerin mukaan neuvottelut UEFA:n kanssa ovat hyvässä vauhdissa, kun kisajärjestäjät etsivät ratkaisuja koronaviruspandemian keskellä.

Tämän hetken arvion mukaan koronarajoitukset poistuvat Englannissa kesäkuun puolenvälin paikkeilla. Rokotepassien ja massatestauksen ansiosta optimistisimmat arviot täyttäisivät Wembleyn katsojista heinäkuun finaaliin. Kapasiteetti on 90 000 ihmistä.

Iso-Britannian hallitus on myös antanut tukensa Englannin, Skotlannin, Walesin, Pohjois-Irlannin ja Irlannin tasavallan tavoitteelle isännöidä vuoden 2030 MM-kisat.

Vuoden 2022 MM-kisat pelataan Qatarissa. Vuoden 2026 MM-kisaturnaus on määrä pelata Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Meksikossa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.