Portugalin entinen maajoukkuepuolustaja Fernando Meira on kritisoinut Cristiano Ronaldoa hänen puhuttaneesta raivokohtauksestaan lauantain MM-karsintaottelussa Serbiaa vastaan.

Ronaldo poltti päreensä, kun hänen loppuhetkien maaliaan ei hyväksytty 2-2-tasapeliin päättyneessä ottelussa Belgradissa.

Serbian puolustaja Stefan Mitrovic juoksi Ronaldon laukauksen kiinni ja potkaisi sen tiehensä maaliviivan tuntumasta. Pallo oli jo ylittänyt maaliviivan, mutta erotuomari Danny Makkelie antoi pelin jatkua.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

ESPN FC

@ESPNFC
Cristiano Ronaldo walked off the pitch before the final whistle at the end of the Serbia-Portugal game, and threw his captain's armband in frustration.

LUE MYÖS: Katso: Portugali koki järjettömän oikeusmurhan! Cristiano Ronaldo antoi kapteeninnauhalle kyytiä ja marssi pois kentältä

Ronaldo raivostui, paiskasi kapteeninnauhansa maahan ja käveli pois kentältä. Meira piti entisen joukkuetoverinsa reaktiota luonnollisena, mutta täysin sopimattomana.

– Se oli selvä maali, mutta Ronaldo ei yksinkertaisesti voi heittää Portugalin kapteeninnauhaa maahan, painotti Meira portugalilaislehti Recordille.

[readmore from=MM-karsinnat]

– Cristianon reaktio oli luonnollinen, mutta sitä on mahdoton hyväksyä maajoukkueen kapteenilta. Et voi heittää kapteeninnauhaa maahan ja marssia kohti pukukoppia kun ottelu on vielä kesken.

– Se ei ole hyväksyttävää hänen kaltaiselta pelaajalta. Ymmärrän hänen turhautumisensa ja tunnen hänen tuskansa, koska se oli täysin puhdas maali.

– Mutta erotuomareiden on yritettävä tehdä oikeita ratkaisuja ilman VAR:ia ja Ronaldon on myös näytettävä esimerkkiä. Tämä ei ollut teko, josta pitäisi ottaa mallia.

LUE MYÖS: