MLS:n seuraava kausi potkaistaan käyntiin 17. huhtikuuta.

Kausi on toinen Inter Miamille, joka debytoi MLS:ssä viime kaudella. Debyyttikausi ei sujunut odotetusti, sillä Inter Miami jäi konferenssissaan kymmenenneksi.

David Beckham on seuran osaomistaja. Pitkälti Beckhamin vuoksi Inter Miamiin on yhdistetty useita huippupelaajia viimeisen vuoden aikana. Inter Miami solmi sopimukset viime vuonna Gonzalo Higuaínin ja Blaise Matuidin kanssa.

ESPN haastatteli Beckhamia, joka otti kantaa velloviin siirtohuhuihin. Tiettävästi Leo Messi on suunnitellut lopettavansa ammattilaisuransa MLS:ssä.

– Kun ilmoitimme perustavamme Inter Miamin, tiesimme jo etukäteen sen, miten Cristiano Ronaldon, Messin ja Neymarin kaltaisia pelaajia yhdistettäisiin siirtohuhuissa joukkueeseemme. Totta puhuen en usko sen olevan pelaajille vaikea valinta, koska Miami on loistava paikka, Beckham viittasi huippupelaajien mahdolliseen saapumiseen.

Inter Miami palkkasi hiljattain Phil Nevillen uudeksi päävalmentajakseen. Neville työskenteli aiemmin Englannin naisten A-maajoukkueen peräsimessä.

– Hän on juuri sellainen valmentaja, joka saa pelaajistamme parhaan irti. Hän ei työskentele vain huippupelaajiemme kanssa, vaan myös omien kasvattiemme kanssa. Nevillellä on paljon kokemusta, sillä hän oli Manchester Unitedin junioriakatemiassa, kun kasvoimme kohti edustusjoukkuetta. Hän työskenteli monien valmentajien kanssa, Beckham muistutti.

– Neville oli David Moyesin apuvalmentaja Manchester Unitedissa. Hän toimi myös apuvalmentajana Valenciassa. Pesti Englannin naisten maajoukkueessa antoi hänelle lisää kokemusta ja se sisälsi myös haasteita.