”Heillä ei ole taloudellisia mahdollisuuksia tehdä sitä” – Real Madridin ex-seurapresidentti tyrmää puheet jättihankinnasta

© Kuva: Getty Images

Real Madridin ex-seurapresidentti Ramon Calderonin mukaan madridilaisseura on enemmän kuin kiinnostunut Liverpoolin tähtihyökkääjä Mohamed Salahista, mutta raha on siirron esteenä.

Liverpoolissa yhdeksi maailman parhaimmaksi pelaajaksi noussut Salah avasi oven mahdolliselle Real Madrid -siirrolle aiemmin tällä kaudella, kun hän ilmaisi ihailunsa seuraa kohtaan puhuessaan tulevaisuudestaan.

28-vuotiaan Salahin sopimus Liverpoolin kanssa ulottuu kesään 2023 asti. Salahin hintalappu pyörii noin 150 miljoonan euron hujakoilla, joten halvalla egyptiläishyökkääjä ei ainakaan tule madridilaisseuraan siirtymään.

Hän on loistava pelaaja ja maalintekijä. Hän auttoi Liverpoolia antamalla parhaansa, mutta en usko, että he päästävät hänestä irti, Calderon sanoi ON Time Sportsille.

– Real Madrid tottakai haluaa Salahin, mutta Liverpool pyytäisi paljon rahaa. He päästäisivät hänet lähtemään ainoastaan suurella siirtosummalla.

– Salah on loistava pelaaja, jolla on upeat mahdollisuudet, ja jokainen seura haluaa hankkia tällaisia ​​kykyjä. Mutta olen melko varma siitä, että Real Madridilla ei ole taloudellisia mahdollisuuksia hankkia Salahia.

Salah on pelannut tälläkin kaudella erittäin vahvasti Liverpoolin riveissä. Egyptiläinen on tehnyt Valioliigassa jo 17 maalia ja johtaa liigan maalipörssiä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.