Juuri nyt: Saksan maajoukkuehyökkääjällä koronavirustartunta – illan MM-karsintaottelu vaarassa peruuntua

© Kuva: Getty Images

Saksan jalkapallomaajoukkueessa on todettu koronavirustartunta MM-karsintojen avausottelun alla.

Bildin tietojen mukaan positiivisen koronavirusnäytteen on antanut seurajoukkuetasolla Borussia Mönchengladbachia edustava Jonas Hofmann.

Hofmannin lisäksi joukkueen hotellilta kotiin on lähetetty hänen huonekaverinsa Marcel Halstenberg, negatiivisesta testituloksesta huolimatta.

– Pelaajille ja henkilökunnalle keskiviikkona tehdyt testit antoivat positiivisen testituloksen torstai-aamuna. Maajoukkueen pelaaja, joka testattiin positiivikseksi ja jolla ei tällä hetkellä ole oireita, eristettiin välittömästi, Saksan jalkapalloliiton tiedotteessa kerrottiin.

– Tämä uutinen on tietysti katkera sekä valmentajalle että koko muulle joukkueelle vain hetki ennen peliä. Mutta olemme luottavaisia sen suhteen, että se pysyy tässä yksittäisessä tapauksessa, koska olemme toistaiseksi toteuttaneet kaikki hygieniatoimenpiteet erittäin kurinalaisesti.

Tällä hetkellä ei ole vielä selvää, vaikuttaako koronatartunta illan MM-karsintaotteluun Saksan ja Islannin välillä. Ottelu on tarkoitus pelata Duisburgissa kello 21.45 alkaen.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille