Juventus pakkovoiton edessä Mestarien liigassa – tekeekö Cristiano Ronaldo taas cristianoronaldot?

© Kuva: Getty Images

Juventus on tänään, tiistaina, pakkovoiton edessä, kun FC Porto saapuu Allianz Stadiumille Mestarien liigan neljännesvälierien toiseen osaotteluun.

Otteluparin avausosaottelu päättyi FC Porton 2-1-kotivoittoon, joka takaa portugalilaisseuralle hyvät mahdollisuudet selvitä puolivälieriin.

FC Porton kannalta kantona kaskessa on kuitenkin Juvetuksen tähtipelaaja Cristiano Ronaldo, joka on niin monesti ennenkin noussut ratkaisijan rooliin Mestarien liigan pudotuspeleissä, kun hänen edustamansa joukkue on ollut tukalassa tilanteessa.

Ensimmäinen uroteko voidaan nostaa esiin kaudelta 2008-09, jolloin Ronaldo edusti vielä Manchester Unitedia. Puolivälieräparin avausosaottelu FC Portoa vastaan pelattiin Old Traffordilla ja se päättyi 2-2-tasapeliin. Portugalissa pelatussa toisessa osaottelussa Unitedin oli venyttävä voittoon tai runsasmaaliseen tasapeliin – ja siinä se myös onnistui. Ottelu päättyi Unitedin 1-0-vierasvoittoon, voittomaalista vastasi kukapas muukaan kuin Cristiano Ronaldo.

Kaudella 2015-16 Ronaldo pelasi Real Madridissa, joka oli pahassa lirissä puolivälierissä Wolfsburgia vastaan. Saksalaisseura voitti avausosaottelun kotonaan 2-0-lukemin, mutta toisessa osaottelussa Ronaldo käänsi yksinään otteluparin päälaelleen. Portugalilaistähti jysäytti Santiago Bernabeulla hattutempun ja johdatti Real Madridin välieriin yhteismaalein 3-2. Lopulta Real marssi koko kilpailun voittoon. Rangaistuspotkukilpailuun asti venyneessä finaalissa ratkaisevan maalin Atléticon maaliin laukoi Ronaldo.

Viimeisin uroteko Ronaldolta nähtiin hänen nykyisessä seurassaan, Juventuksessa.

Kaudella 2018-19 Atlético Madrid kaatoi kotikentällään Juventuksen maalein 2-0. Ronaldo onnistui myös tuolloin kääntämään otteluparin tekemällä toisessa osaottelussa jälleen hattutempun. Juventuksen eteni jatkoon yhteismaalein 3-2, mutta putosi puolivälierissä Ajaxille.

Tänä iltana Ronaldolle aukeaa uusi mahdollisuus loistaa ja kääntää ottelupari joukkueensa eduksi. Mutta tekeekö portugalilaistähti jälleen cristianoronaldot? Se selviää lähituntien aikana.

LUE MYÖS: Juventus pelaa illalla kauden tärkeimmän ottelunsa – pelikiellossa oleva avainpelaaja varoitti joukkuettaan: ”Hyvin haastava”


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.