Mestarien liiga
Juventus – Porto
Tiistai 09.03. klo 22:00

Juventuksen tilanne mutkistui vierasottelussa Portoa vastaan, kun puolivillaisesti ottelussa esiintynyt Vanha Rouva luisui tappioon Estadio Do Dragaolla. Kaikeksi onneksi Juventus sai tililleen vierasmaalin, kun Federico Chiesa teki kavennuksen 82. minuutilla. Kotona edessä on uusi ysikymppinen ja horjutettu jättiläinen on varmasti toisessa ottelussa kuskin paikalla.

Vaisun avausottelun jälkeen Juventus on pärjännyt kotimaan kamaralla sangen hyvin. Viikonloppuna Lazio kaatui ansaitusti 3-1, vaikka vieraat alussa johtoon menivätkin. Andrea Pirlo harjoitti ottelussa hieman kierrätystä, jotta tärkeään tiistain otteluun saataisiin mahdollisimman vereksiä voimia. Danilo kärsii pelikieltoaan ja Paulo Dybalan sekä Matthijs de Ligtin esiintymiset ovat enemmän kuin epävarmoja.

Porton kokoonpanotilanne on parin poissaolijan suhteen melko stabiili ja kentälle voidaan odottaa samankaltaista kokoonpanoa, joka pisti Juvelle kapuloita rattaisiin ensimmäisessä osaottelussa. Kotimaan kamaralla viime esitykset jättivät toivomisen varaa, mutta on aivan selvää, että kaikki panokset on säästetty tiistaiksi. Sergio Conceicao valmistautunee isäntien aikaiseen rynnistykseen ja odottaa paikkoja nopeisiin vastaiskuihin.

Lyö vetoa ottelusta:

Juventus lähtee otteluun suursuosikkina ja vaikka Portoa on vaarallista aliarvioida, lähtee tasoitusveto kotijoukkueelle. Maalin voitolla panos palautuu, suuremmalla voitolla lunastetaan: Aasialainen tasoitus, Juventus -1 kertoimella 1,78.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO