Koituuko ”oma koira” Arsenalin kohtaloksi Eurooppa-liigassa? – ”Hän on kertonut meille Arsenalin salaisuudet”

© Kuva: Getty Images

Valioliigajätti Arsenal ja Kreikan suurseura Olympiakos ottavat toisistaan mittaa Eurooppa-liigan neljännesvälierissä.

Arsenal pääsee hakemaan otteluparissa revanssia, sillä viime kaudella Olympiakos pudotti Tykkimiehet Eupooppa-liigan pudotuspelien avauskierroksella.

Viime kaudella Sokrátis Papastathópoulos edusti Arsenalia ja pelasi otteluparin molemmissa osaotteluissa. Tällä kertaa kokenut kreikkalaistoppari pelaa vastustajan riveissä, sillä hän siirtyi ilmaiseksi Olympiakosiin tammikuun lopulla.

32-vuotias Sokrátis pelasi Arsenalissa kahden ja puolen kauden ajan, joten hän tuntee seuran hyvin. Olympiakosin laitahyökkääjä Bruman mukaan ex-Tykkimies on antanut kreikkalaisjoukkueelle tärkeitä neuvoja Arsenal-ottelun.

– Hän on kertonut meille joitakin salaisuuksia, mutta en kerro teille mitään niistä, Se on meidän ja Sokrátisin välinen asia, Portugalin maajoukkuemies kertoi Goalille.

– Totta kai hän tuntee Arsenalin pukuhuoneen paremmin kuin kukaan muu.

– Hän on pelaaja, jolla on paljon kokemusta. Hän on pelannut Milanissa, Dortmundissa ja Arsenalissa, jotka ovat kaikki hienoja, suuria seuroja.

– Sokrátis on auttanut paljon pukuhuoneessa ja auttanut seuraa paljon kokemuksellaan. Olemme todella iloisia saadessamme hänet tänne, ja olen varma, että hän tulee olemaan meille iso apu torstaina.

Otteluparin avausosaottelu pelataan torstaina Olympiakosin kotikentällä, Karaiskakis Stadionilla. Toinen osaottelu pelataan viikkoa myöhemmin, 18. maaliskuuta, Arsenalin kotistadionilla, Emiratesilla.