Andrea Pirlo on kommentoinut Cristiano Ronaldoon liittyviä lähtöhuhuja. Juventuksen 36-vuotias hyökkääjätähti on yhdistetty viime aikoina takaisin vanhaan seuraansa Real Madridiin (lue lisää).

Ronaldo joutui tällä viikolla jälleen pettymään eurokentillä Juventuksen pudottua Mestarien liigan neljännesvälierissä Portoa vastaan. Seuran päävalmentaja Pirlo uskoo tästä huolimatta portugalilaisen olevan valmis jatkamaan uraansa Italian Serie A:ssa.

– Hän on okei. Cristiano Ronaldolle, kuten kenelle tahansa muullekin on ihan normaalia olla pettynyt. Nämä huhut ovat ihan normaaleja. Hän on yhdessä Lionel Messin kanssa maailman tärkeimpiä pelaajia. Hän on aina tehnyt hyvää työtä ja osoittanut arvonsa, Pirlo kommentoi Ronaldon tilannetta.

Ronaldo siirtyi Juventukseen Madridista kesällä 2016. Hyökkääjällä on tämän kauden jälkeen vain vuosi sopimustaan jäljellä.